Pagaliau atėjo ilgai laukta vasara, o iki mokslo metų pabaigos liko visai nedaug. Atšventę tarptautinę vaikų gynimo dieną, birželio trečiąją Žaslių pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokiniai kartu su mokytojais rinkosi į mokyklos kieme vyksiančią sporto šventę „Vasaros belaukiant“.
    Pradinukus šventės atidarymo proga pasveikino mokyklos direktorė Asta Malakauskienė ir pristatė garbingą renginio viešnią, profesorę, seimo narę Viliją Targamadzę. Ji taip pat tarė keletą sveikinimo žodžių ir pabrėžė kontaktinio užsiėmimo svarbą po pernelyg ilgai užsitęsusio karantino. Mokiniai buvo nuoširdžiai paklausti, ar jie laukė vasaros? Vienbalsiai buvo atsakyta „taip!”.
    Prasidėjo sportinės rungtys, kurių metu klasių komandų nariai išbandė savo jėgas mesdami kamuoliuką į tolį, perduodami kamuolį vienas kitam, rungtyniaudami estafetėje su kliūtimis. Mokiniai vikriai lenkė vienas kitą, keitėsi, bėgiojo, ragino nepasiduoti visų varžybų metu.
    Sporto šventėje mokiniai patyrė komandinio žaidimo džiaugsmą, sportinį siekį laimėti, išgyveno vienas kito palaikymo jaudulį.
    Rungtys įveiktos. Metas prizams, kuriuos įsteigė mūsų viešnia šiai šventei prisiminti – tai tinklinio kamuoliai. Na, o didžiausias apdovanojimas visiems – artėjančios atostogos. Juk vasara mus kviečia kuo daugiau praleisti laiko gamtoje, daugiau judėti, žaisti ir skleisti gerą nuotaiką.
Pradinių klasių mokytojas Stanislav Chveduk
Nuotraukos Ievos Mecelienės
 
 
PAMOKŲ LAIKAS
 
1. 8:00–8:45 val.
2. 8:55–9:40 val.
3. 9:50–10:35 val.
4. 11:05–11:50 val.
5. 12:10–12:55 val.
6. 13:05–13:50 val.
7. 14:00–14:45 val.
 
tamo

smism

aikos

nsa
 olw log

 

 


NAUDINGA INFORMACIJA 
Žaslių pagrindinę mokyklą kuruojančio policijos pareigūno kontaktai:
Kaišiadorių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Egidijus Ulanavičius,
tel. nr. (8 346) 67 826, mob. 8 670 30 116, 
el. paštas egidijus.ulanavicius@policija.lt.
 
 
  
 
 

Dabar naršo

Dabar svetainėje 134 svečiai ir narių nėra