Jūra žavimės visi, juk ne veltui poetai kuria apie ją eiles, menininkai tapo paveikslus...Visgi kasmet planuodami vasaros atostogas prie jūros greičiausiai nesusimąstome, kad kai kuriems jūros reginys gali tapti tuo pirmuoju nepamirštamu įvykiu...
    Lapkričio 13-oji diena Žaslių pagrindinės mokyklos Dienos centre besilankantiems vaikams neabejotinai taps viena įsimintiniausių dienų gyvenime, nes būtent šią dieną vaikai pirmąkart pasisveikino su jūra. Šis susitikimas – Neringos socialinių paslaugų centro dovana, kurią per mokslo metus dovanoja vienai mokyklai. Mūsų mokykla jau ketvirtoji, kurią pakvietė, sėkmingai bendradarbiaujant su Kaišiadorių savivaldybės vyriausiąja švietimo specialiste Virginija Batutiene.
    Išvykos metu vaikai aplankė Juodkantėje eksponuojamas įspūdingas smėlio skulptūras, taip pat Neringos miesto šventę „Kuršių kiemas“. Po smagių edukacijų joje, buvome pakviesti pasisvečiuoti pas miesto merą ir užduoti jam klausimų.
    Įpusėjus prasmingai dienai, vaikai su nekantrumu laukė galutino dienos tikslo – kelionės prie jūros. O mes skubėjome šio kilnaus tikslo vedami!Spindinčios mažųjų akys, nesuvaidintos emocijos ir šypsenos pirmą kartą išvydus jūrą išliks visų atmintyje, o vaikų mintys ir svajonės, užrašytos ant pakrantės smėlio, palinkėsime, kad pildytųsi!
    Norime padėkoti nuostabiam Neringos socialinių paslaugų centro kolektyvui už pakvietimą ir dovanas, Kaišiadorių rajono savivaldybei, o ypač – vyr. švietimo specialistei Virginijai Batutienei už bendradarbiavimą ir geranoriškumą. Jūs pildote vaikų svajones ir dovanojate pačią didžiausią dovaną, kuri neįkainojama – laimę!
 
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Ieva Mecelienė
 
 
PAMOKŲ LAIKAS
 
1. 8:00–8:45 val.
2. 8:55–9:40 val.
3. 9:50–10:35 val.
4. 11:05–11:50 val.
5. 12:10–12:55 val.
6. 13:05–13:50 val.
7. 14:00–14:45 val.
 
tamo

smism

aikos

nsa
 olw log

 

 


NAUDINGA INFORMACIJA 
Žaslių pagrindinę mokyklą kuruojančio policijos pareigūno kontaktai:
Kaišiadorių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Egidijus Ulanavičius,
tel. nr. (8 346) 67 826, mob. 8 670 30 116, 
el. paštas egidijus.ulanavicius@policija.lt.
 
 
  
 
 

Dabar naršo

Dabar svetainėje 20 svečių ir narių nėra