Spausdinti
Kategorija: Renginiai
Peržiūros: 103
    Nuo pat ankstyvo gruodžio 10-osios ryto Žaslių pagrindinėje mokykloje – šurmulys! 5–10 kl. mokiniai ruošiasi „Kalėdinėms dirbtuvėms“. Kaip ir kasmet, laukdami šios šventės, prisimename Kalėdų papročius.
    Ramiai skamba mokykloje Advento giesmės, Kalėdų dainos... Mokiniai gražiai dėlioja natas baltame lape (mokyt. Daiva Vitienė).
    Mokykla kvepia cinamonu, gvazdikėliais, imbieru... Pasirodo, mokiniai kepa kūčiukus, Kalėdų skanėstus (mokyt. Valerija Vankevičienė).
    Kažkur gaminami „Laimės žibintai“, jų šviesa užlies visas mokyklos erdves. (bibliot. Dalia Ramonienė ir auksarankė Jūratė Liutkevičienė).
    O kur dar kalėdiniai vainikai – kokia jų įvairovė, spalvinė gama... Su džiaugsmu mokiniai juos gamino Žaslių amatų centre su tautodailininke J. Treinyte.
    Kalėdiniai atvirukai... nudžiuginsim draugus ir artimuosius! Savo šventinę dovaną mes skiriame taip pat ir Žaslių miestelio gyventojams. Šalia aukštos, išlakios Seniūnijos eglės atsistojo ir mūsų mokyklos bei ikimokyklinio ugdymo skyriaus eglutės. Draugiškai dirbome visi, rankų reikėjo – mielai talkino mūsų pagalbininkai: Jolita, Petras, Vygantas, Mečislovas, Edita ir kiti.
    Visiems linkime gero, jaukaus švenčių laukimo!!!
 
Mokytoja Birutė Mučinskienė