Š.m. birželio 6 d. 9–10 klasių mokiniai virtualiai susitiko su Kauno Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro karjeros koordinatore Judita.

    Kaip pasakojo Judita, mokykloje galima studijuoti trijų krypčių specialybes: grožio, verslo, sveikatos ir socialinių paslaugų. Mokykloje mokosi per tris tūkstančius mokinių, kurių dalis studijuoja pirmąją specialybę, kiti yra siekiantys antros ar trečios kvalifikacijos. Praktinių įgūdžių įgyti ateina ir baigusieji universitetą ar kolegiją. Mokyklos absolventai yra pripažinti floristai, modeliuotojai, medikai, jojikai kt. Mokyklos mokymo bazė yra viena iš pirmaujančių Pabaltijuje. Mokymas yra gana intensyvus ir nelengvas. Mokiniai priimami į atskiras specialybes, baigę 10 ar 12 klasių. Mokykloje ruošiami šių specialybių darbuotojai: Kosmetikas (Kaune ir Palangoje), Vizažistas (Kaune ir Palangoje), Grimuotojas, Kirpėjas, Floristas, Dekoruotojas, Siuvėjas, Sukirpėjas-konstruktorius, Odos dirbinių gamintojas, Dirbinių (tekstilės, odos) gamintojas, Masažuotojas (Kaune ir Palangoje), Paramedikas (Kaune ir Palangoje), Slaugytojo padėjėjas, Auklė, Socialinio darbuotojo padėjėjas (Kaune ir Palangoje), Ikimokyklinio ugdymo pedagogo padėjėjas, Sporto organizacijos veiklos administratorius, Apsaugos vadovas, Apsaugos darbuotojas, Gyvūnų prižiūrėtojas (Kaune ir Palangoje), Žirgininkystės darbuotojas, Biuro administratorius, Draudimo konsultantas, Dekoratyvinio želdinimo ir aplinkos tvarkymo verslo darbuotojas, Renginių techninio aptarnavimo darbuotojas, Renginių ir poilsio paslaugų organizatorius (Kaune ir Palangoje), Svečių aptarnavimo darbuotojas.

    Daugiau galima pasiskaityti: www.kaupa.lt/stojantiems

    Laikas, praleistas su Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro atstove, buvo naudingas tiek mūsų mokyklos dešimtokams, ketinančioms šiemet studijuoti profesijas, tiek 9 klasės mokiniams, dar svarstantiems kuo būti.

Informaciją pateikė D. Pašvenskaitė
2022-06-07

 

 

 

 
PAMOKŲ LAIKAS
 
1. 8:00–8:45 val.
2. 8:55–9:40 val.
3. 9:50–10:35 val.
4. 11:05–11:50 val.
5. 12:10–12:55 val.
6. 13:05–13:50 val.
7. 14:00–14:45 val.
 
tamo

smism

aikos

nsa
 olw log

 

 


NAUDINGA INFORMACIJA 
Žaslių pagrindinę mokyklą kuruojančio policijos pareigūno kontaktai:
Kaišiadorių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Egidijus Ulanavičius,
tel. nr. (8 346) 67 826, mob. 8 670 30 116, 
el. paštas egidijus.ulanavicius@policija.lt.
 
 
  
 
 

Dabar naršo

Dabar svetainėje 17 svečių ir narių nėra