Gegužės 25 d. įvyko penktasis ir paskutinis tarptautinio projekto „Say Hello to the World“, kuriame dalyvauja mūsų mokyklos trečios klasės mokiniai ir jų partneriai iš Slovėnijos Fokovci mokyklos, susitikimas. Jo tema „Aš ir mano šalis“. Pasipuošę tautiniais drabužiais ar priderinę prie jų tautinius atributus mūsų mokiniai labai laukė susitikimo su savo partneriais iš Slovėnijos. Nustebinome juos pasveikindami „Živijo!“, mojuodami Slovėnijos, Lietuvos ir Žaslių vėliavėlėmis. Nuotaikingai skambėjo mūsų dainelė apie Lietuvą (Ačiū muzikos mokytojai Daivai Vitienei už pagalbą), parodėme jiems video filmuką apie Lietuvą. Slovėnai irgi mums parodė video medžiagą apie savo šalį. Supratome, kad abiejų šalių gamta labai graži, bet pas mus nėra kalnų, jų slėnių. „Oi, kaip gražu, pasiūlysiu tėveliams nuvykti į Slovėniją“, – išgirdau šnabždančias mergaites. Mūsų partneriai irgi žavėjosi Lietuvos vaizdais. Sutarėme, kad ir jų šalies sostinė Liubliana, ir mūsų Vilnius – modernūs, gražūs ir labi žali miestai.
    „Aš jų pasiilgsiu“, – susigraudino Elė. „Aš irgi!“ , – pritarė jai kiti. „Man labai patiko projektas. Ačiū!“, – sakė trečiokai refleksijos metu. O aš dėkoju savo mokiniams už pareigingumą, įsitraukimą, atviras širdeles, šio projekto iniciatorei ir vadovei mūsų mokyklos pavaduotojai ugdymui Ievai Mecelienei, trečios klasės mokytojai Ritai Aleksėjūnienei ir mokinių tėveliams už supratimą ir pagalbą.
    Šio tarptautinio projekto temos buvo išdėstytos ant penkių pirštų „Five fingers“, o jas įveikę nors ir nuotoliniu būdu galėjome ištiesti vieni kitiems ranką ir tvirtai paspausti. Viską įveikėme kartu ugdydamiesi komunikavimo, pažinimo, pilietiškumo, kultūrinę, skaitmeninę kompetencijas, todėl drąsiai sakome pasauliui „Labas!“.
 
Informaciją pateikė anglų kalbos mokytoja Nijolė Sabonytė
 
 
 
 
 
PAMOKŲ LAIKAS
 
1. 8:00–8:45 val.
2. 8:55–9:40 val.
3. 9:50–10:35 val.
4. 11:05–11:50 val.
5. 12:10–12:55 val.
6. 13:05–13:50 val.
7. 14:00–14:45 val.
 
tamo

smism

aikos

nsa
 olw log

 

 


NAUDINGA INFORMACIJA 
Žaslių pagrindinę mokyklą kuruojančio policijos pareigūno kontaktai:
Kaišiadorių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Egidijus Ulanavičius,
tel. nr. (8 346) 67 826, mob. 8 670 30 116, 
el. paštas egidijus.ulanavicius@policija.lt.
 
 
  
 
 

Dabar naršo

Dabar svetainėje 17 svečių ir narių nėra