Mokslo ir žinių dieną pradėjome Šv. Mišiomis Žaslių Šv. Jurgio bažnyčioje dėkodami Dievui už vasaros atostogų dovanas, melsdamiesi vieni už kitus. Šv. Mišias aukojo mūsų klebonas kun. A. Ananis ir kun. St. Čiupala, kurio sakomas pamokslas ne vienam suvirpino širdį iki ašarų.
    Šventę mokyklos aikštelėje pradėjome Mokyklos daina. Direktorė Asta Malakauskienė pasveikino visus su naujų mokslo metų pradžia, apdovanojo mokinius, kurie 2022/2023 mokslo metus baigė labai gerais įvertinimais, įteikė seimo narės V. Targamadzės padėką Mokinių tarybos pirmininkei Vestai Malinauskaitei ir dovanų visai Mokinių tarybai.
    Mokinius, mokytojus ir tėvelius labai originaliai pasveikino mūsų rajono mero patarėjas Albertas Lakštauskas. SGS firmos iš Kauno atstovas Marius Dovidavičius atvyko su dovanomis pirmokams. Šiltai ir nuoširdžiai visus mus sveikino Žaslių seniūnė Gintarė Stankevičienė, Mokinių tarybos pirmininkė Vesta Malinauskaitė, dešimtokų vardu – Vesta Malinauskaitė ir Rugilė Avižonytė.
    Daugiausia dėmesio, žinoma, sulaukė pirmokai. Jiems direktorė įteikė Pirmoko Konstituciją, dešimtokai – kiekvienam po dovanėlę, o klasėje laukė rajono savivaldybės kiekvienam jų skirtas pirmoko krepšelis, VSB ir SGS firmos dovanos. Labai gražiai ir nuoširdžiai skambėjo pirmaklasių Elinos Karpičiūtės , Juozo Koklevičiaus ir jų mokytojos Laimutės Dekienės deklamuojamos eilės.
    Skambant pirmajam šių mokslo metų skambučiui dešimtokai palydėjo pirmokėlius į jų klasę, mokytojai ir klasių vadovai su savo mokiniais išskubėjo į pirmąją šių mokslo metų pamoką. Ilgas pažinimo kelias prasidėjo, ir jeigu visi kartu labai susitelksime ir stengsimės, kad visi šios dienos mums skirti linkėjimai išsipildytų...

Mokytoja Nijolė Sabonytė
 
 
 
 
 
PAMOKŲ LAIKAS
 
1. 8:00–8:45 val.
2. 8:55–9:40 val.
3. 9:50–10:35 val.
4. 11:05–11:50 val.
5. 12:10–12:55 val.
6. 13:05–13:50 val.
7. 14:00–14:45 val.
 
tamo

smism

aikos

nsa
 olw log

 

 


NAUDINGA INFORMACIJA 
Žaslių pagrindinę mokyklą kuruojančio policijos pareigūno kontaktai:
Kaišiadorių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Egidijus Ulanavičius,
tel. nr. (8 346) 67 826, mob. 8 670 30 116, 
el. paštas egidijus.ulanavicius@policija.lt.
 
 
  
 
 

Dabar naršo

Dabar svetainėje 52 svečiai ir narių nėra