Spausdinti
Kategorija: Ugdymas karjerai
Peržiūros: 61
 
    Lapkričio 20 d., Žaslių pagrindinės mokyklos priešmokyklinės ugdymo grupės ir 1-4 klasių mokiniai dalyvavo Karjeros dienų renginyje.
Kaišiadorių švietimo ir sporto centro Karjeros specialistė Neringa Armonavičienė organizavo susitikimus Kaišiadorių mieste. Mokiniai galėjo praktiškai susipažinti su mero, ugniagesio, forografo ir karininko specialybėmis bei užduoti rūpimus klausimus profesijų atstovams.
Susitikimai vyko su:
    Kaišiadorių r. savivaldybės Meru Šarūnu Čėsna, kuris pasakojo, kaip atrodo mero darbas, kokių įgūdžių reikia jį dirbant ir apie kokią profesiją svajojo, kai buvo vaikas;
    Kosto Radlinsko fotocentro savininku ir fotografu Kostu Radlinsku, kuris pats su fotografija susipažino ir ja susidomėjo dar būdamas mokykloje;
    208 pėstininkų kuopos kuopininku vrš. Dainiumi Zinevičiumi, kuris papasakojo savo specialybės subtilybes;
    Kaišiadorių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos komanda, kuri priėmė gausų mokinių būrį. Susitikimo metu vaikai susipažino su ugniagesio gelbėtojo profesija, apžiūrėjo gelbėtojų automobilius bei kitus darbui reikalingus įrankius.
    Po susitikimų mokiniai dalyvavo kūrybinėse dirbtuvėse AJC Mazge bei dalinosi dienos įspūdžiais.
    Dėkojame visiems specialybių atstovams už malonius bei įkvepiančius susitikimus, renginio dalyviams, kurių buvo virš 80 bei jų mokytojams.
Kaišiadorių ŠSC - Neformalusis švietimas