Spausdinti
Kategorija: Kvalifikacijos tobulinimas
Peržiūros: 434
    Jau dešimtus metus iš eilės ŠMPF organizuoja Kokybės konkursą, kuriame įvertinami sėkmingiausi ir naudingiausi projektai. Tai galimybė pasidžiaugti laimėjimais, apsvarstyti dar kartą darbo prasmę, veiklos rezultatus, numatyti tolimesnius tikslus.
    Žaslių pagrindinė mokykla pateikė vertinimui Erasmus+KA1 (mobilumo mokymosi tikslais) projektą „Mokomės ir mokome“, kuris buvo įgyvendintas 2015 m. Konkurso paraiškas vertino išorinė vertinimo komisija. Kaip ir visi komisijai vertinti pateikti projektai, mūsų projektas buvo įvertintas kaip įgyvendintas tinkamai, lėšos panaudotos skaidriai.
    Kokybės konkurso renginio, kuris vyko lapkričio 15 dieną Vilniuje, Nacionaliniame fizinių ir technologijos mokslų centre, metu Kokybės statulėlėmis buvo apdovanoti konkurso nugalėtojai. Šventės dalyviai klausė lektoriaus Dariaus Bagdžiūno paskaitos „Pasaulis pasikeitė. Kaip pasikeisti turime mes?“, vakarą įspūdinga muzikine programa papuošė „Naujų Idėjų Kamerinis Orkestras NIKO“, pokalbiai prie vaišių pratęsė prasmingus pokalbius apie ŠMPF teikiamas galimybes tiek mokykloms, tiek kitoms švietimo institucijoms.
    Džiaugiamės, galėdami dalyvauti ŠMPF administruojamuose projektuose švietimo srityje, tinkamai juos įgyvendinti, siekti jų kokybės.
    Kviečiame skaityti plačiau ir pasigrožėti renginio akimirkomis:
    https://www.dropbox.com/sc/2723cval8gm0cpm/AADWiq6xl2eCVJlA4RJDTrdna
    http://www.smpf.lt/lt/jubiliejiniame-kokybes-konkurso-renginyje-apdovanoti-geriausi-metu-projektai
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui, lietuvių ir rusų k. mokytoja Gintarė Juzukonienė
2016-11-18