Gruodžio 5 dieną, antradienį, 16.00 val. darželio kieme buvo įžiebta Kalėdų eglutė. Ji suspindo įvairiaspalvėmis lemputėmis. Visa darželio bendruomenė išklausė įrašytą Kalėdų senelio sveikinimą. Su artėjančiomis šventėmis visus susirinkusius pasveikino Žaslių pagrindinės mokyklos direktorė Asta Malakauskienė. Ji palinkėjo, kad dosnus Kalėdų Senelis aplankytų visų vaikučių šeimas ir kiekvienai darželio grupei įteikė saldžių dovanų. Garsūs vaikų plojimai, skambios dainos, nuotaikingi muzikiniai žaidimai aidėjo darželio kieme.
Fotoakimirkos Violetos Muurman-Mačiulytės

 
 
 
 
 
 
    Gruodis – tai laikotarpis, kai visi kažko laukiam, kai visi kažkur skubam, kai tikėjimas kiekvieno širdyje būna didesnis. Tai ypatingas mėnuo. Šiais metais, kad laukti būtų jaukiau, kad šviesa kiekvieną šildytų vis stipriau, kieme pasipuošėme savo žaliaskarę, kuri džiugina kiekvieną iš mūsų. Gruodžio 4 -osios rytą, smagioje mokinių, mokytojų, svečių kompanijoje įžiebėme savo eglutę.
    Nuoširdžiai dėkojame visiems, kurie prisidėjo, kad galėtume džiaugtis savo eglute. Ačiū mokytojai Valerijai Vankevičienei ir Jūratei Liutkevičienei už nuostabių, rankų darbo žaisliukų idėjas ir gamybą. Ačiū mokiniams, kurie gamino kartu ir į žaisliukus įdėjo po dalelę savęs. Ačiū tėveliams ir mokiniams, kurie atnešė gamintus ar pirktus žaisliukus iš namų. Didžiuojamės savo eglute, kurią puošia dalelė kiekvieno iš mūsų. Taip pat labai didelį ačiū tariame įmonės Elektros guru, MB vadovui Karoliui Kolupailai, be kurio pagalbos mums nebūtų pavykę papuošti savo kiemo gražuolės. Karolis mums ne tik leido pasinaudoti bokšteliu, tačiau bokštelio vairuotojas, kuriam atskiras didelis AČIŪ, papuošė mūsų eglutę. Tai tik dar vienas įrodymas, kad bendrystė yra didžiulė jėga! Būkime kartu vienas su kitu, vienas kitam. Daugiau šypsokimės praeiviams, pasakykime gražų žodį artimajam. Tai taip svarbu ir nieko nekainuoja. Gražaus laukimo!

Socialinė pedagogė Edita
 
 
 
 
 
 
 
    Gruodžio 4 - ąja mokykloje vyko paskaita „SOS – prekyba žmonėmis“. Paskaitą vedė Lietuvos policijos mokyklos Policijos veiklos skyriaus specialistė Reda Čerkauskienė. Paskaitos metu mokiniai buvo supažindinti su prekybos žmonėmis reiškiniu, kylančiais pavojais bei pagalbos galimybėmis. Tai tema apie kurią reikia kalbėti garsiai ir drąsiai, kad ne tik mūsų vaikai, bet ir mes patys būtume saugūs.
    Ačiū lektorei, kuri jau ne pirmus metus mūsų vaikams neša šią žinią.
Socialinė pedagogė Edita
 
 
 
 
 
 
    Adventas - ypatingas laikotarpis, kai mes visi nekantriai laukiame Kristaus atėjimo. Tai susikaupimo, susitaikymo, atgailos metas.
    Šiais metais mokinius ir jų tėvelius pakvietėme šeimoje pagaminti po adventinį vainiką ir taip įprasminti savo laukimą. Vainikas simbolizuoja amžinybę, begalybę, tęstinumą, negęstančią saulę.
    Dėkojame visiems, kurie pagaminote nuostabaus grožio vainikus. Linkime Jums ramaus adventinio laikotarpio 
    Kviečiame visus į virtualią parodą, pasigrožėti meno kūriniais, kurie mus džiugina kiekvieną dieną.

Socialinė pedagogė Edita ir bibliotekininkė Dalia
 
 
 
 
 
 
 
    Lapkričio 17d., penktadienį, įvyko antroji edukacinė veikla „Knyga moko priimti“ Kaišiadorių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Žaslių padalinyje. Vaikai atidžiai klausėsi bibliotekininkės Onutės Karvelienės skaitomos pasakos „Pelytė”, atsakė į bibliotekininkės pateiktus klausimus. Vaikus labiausiai sudomino senosios animacijos filmukas „Besmegenis laiškanešys“.
    Dėkojame bibliotekininkei Onutei Karvelienei už įdomią kūrybinę veiklą ir saldžias vaišes.

 
 
 
 
 
 
 
 
PAMOKŲ LAIKAS
 
1. 8:00–8:45 val.
2. 8:55–9:40 val.
3. 9:50–10:35 val.
4. 11:05–11:50 val.
5. 12:10–12:55 val.
6. 13:05–13:50 val.
7. 14:00–14:45 val.
 
tamo

smism

aikos

nsa
 olw log

 

 


NAUDINGA INFORMACIJA 
Žaslių pagrindinę mokyklą kuruojančio policijos pareigūno kontaktai:
Kaišiadorių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Egidijus Ulanavičius,
tel. nr. (8 346) 67 826, mob. 8 670 30 116, 
el. paštas egidijus.ulanavicius@policija.lt.
 
 
  
 
 

Dabar naršo

Dabar svetainėje 110 svečių ir narių nėra