Tradiciškai svėrėme mokinių kuprines.
    Džiaugiamės, kad dauguma akcijoje dalyvavusių mokinių nešioja kuprines, kurių svoris neviršija 10 proc. mokinio svorio.
    Sunkiausias kuprines nešioja antrokai.
    Priminėme, kad kuprinės turėtų sverti ne daugiau kaip 10-15 proc. mokinio kūno masės. O geriausia, kad sudarytų iki 10 proc. kūno svorio.
    Laikysenai geriau, jei kuprinė turėtų vidinį karkasą, kuris išlaiko forma ir nesudrimba kaip maišas.
    Didžiausius daiktus rekomenduojama sudėti arčiau nugaros.
    Tėveliai, globėjai, nepirkite kuprinių „išaugimui“. Kuprinės viršus neturi būti aukščiau pečių linijos, o apačia negali būti žemiau juosmens.
    Primename, kad atšvaitai nešiojami ne tik dėl grožio, bet ir saugumo. Nieko nelauk ir užsisek atšvaitą, būk matomas. Tamsiu paros metu jie yra privalom.

Socialinė pedagogė Edita ir visuomenės sveikatos specialistė Ieva

id648
 
 
 
 
 
 
    Bendradarbiaujant su Kaišiadorių švietimo ir sporto centru, lapkričio 9 dieną šeštokai dalyvavo „Pažiūrėkime kritiškai“ projekto veikloje – kūrybinėse keramikos dirbtuvėse. Jų metu kūrybingi mokiniai glazūravo savo jau pasigamintus ir išdegtus molio dirbinius. Sužinojo, kokioje temperatūroje molis yra degamas. Patys smalsiausi ir drąsiausi turėjo galimybę pabandyti patys žiesti puodynaites iš molio. Pasirodo, kad žiesti nėra taip lengva kaip atrodo iš šalies. Lipdymas lavina smulkiąją motoriką, yra terapinė priemonė, siekiant valdyti ir išjausti įvairias emocijas. Edukacijos metu buvo lavinamos kūrybiškumo, socialinės emocinės kompetencijos. Ačiū Kaišiadorių švietimo ir sporto centro Neformaliojo ugdymo skyriaus metodininkei Deimantei Kuconytei-Būdelienei už galimybę dalyvauti projekto veikloje. Nuoširdus ačiū keramikei Audronei Skrabaliūtei už neįkainojamą patirtį ir žinias 
Socialinė pedagogė Edita Malakauskienė

 
 
 
 
 

    Lapkričio 8 dieną bibliotekoje vyko edukacija „Virtuali realybė“, kurią pravedė Kaišiadorių viešosios bibliotekos darbuotojas Evaldas. Joje dalyvavo Žaslių pagrindinės mokyklos 4-okai su mokytoja Rita Aleksejūniene. Ši klasė aktyviai dalyvavo „Vasara su knyga“ skaitymo iššūkyje ir sėkmingai įveikė visas užduotis. Mokiniams buvo įteikti Diplomai ir dovanėlės. Dovanėlėmis parėmė Seimo narė, profesorė Vilija Targamadzė. Ačiū gerbiamai profesorei. Ačiū ir mokiniams, kurie myli ir gerbia knygą.

Kaišiadorių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Žaslių padalinys

 

 

 

 
    Žaslių pagrindinės mokyklos ikimokyklinio skyrius „Delfinukų“ grupės ugdytiniai prisijungė prie labdaros ir paramos fondo „Vilties liepsna“ kvietimo – susiburti saldžiai aukojimo tradicijai – pyragų dienai.
    Iškepėme didelį, skanų obuolių pyragą, papuošėme raudonomis putino uogomis ir, nuvežę į Paparčių Šv. Juozapo šeimos namus, padovanojome vaikams. Džiaugiamės prasminga Pyragų dienos akcija ir iniciatyva! 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 
PAMOKŲ LAIKAS
 
1. 8:00–8:45 val.
2. 8:55–9:40 val.
3. 9:50–10:35 val.
4. 11:05–11:50 val.
5. 12:10–12:55 val.
6. 13:05–13:50 val.
7. 14:00–14:45 val.
 
tamo

smism

aikos

nsa
 olw log

 

 


NAUDINGA INFORMACIJA 
Žaslių pagrindinę mokyklą kuruojančio policijos pareigūno kontaktai:
Kaišiadorių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Egidijus Ulanavičius,
tel. nr. (8 346) 67 826, mob. 8 670 30 116, 
el. paštas egidijus.ulanavicius@policija.lt.
 
 
  
 
 

Dabar naršo

Dabar svetainėje 16 svečių ir narių nėra