Kupina šypsenų, juoko, veiklų, nuotraukų, buvimo drauge, ir tik su trupučiu miego praūžė naktis mokykloje! Likus dviems savaitėms iki rudens atostogų Mokinių savivalda pasiryžo suorganizuoti nuostabią naktį moksleiviams ir jiems tai pavyko puikiai. Jau spalio 26 dieną komanda savanorių iš įvairių klasių dirbo, puošė mokyklą linksmiausiai metų nakčiai. Nuo pat ankstyvo penktadienio ryto po mokyklą vaikščiojo raganaitės, skeletai ir įvairiausi persirengėliai. Daug gerų emocijų visiems sukėlė po mokyklą keliaujantis, helovyniškai nusiteikęs, priešmokyklinukų - vaiduokliukų būrys. Mažieji vaiduokliukai dideliems užkūrė puikią nuotaiką prieš artėjančią naktį mokykloje. Atėjus vakarui mokykla virto Hogvartsu, burtų ir kerėjimo mokykla, kur ir prasidėjo linksmybės! Pasiruošimas ir pati naktis be galo suartino visą mokyklos bendruomenę, užsimezgė naujų draugysčių. Apibūdinti geras emocijas trūksta žodžių, taigi tiesiog kviečiame pažvelgti į akimirkas!
    Mokinių savivalda dėkoja dalyvavusiems, pasipuošusiems kostiumais, o didžiausią Ačiū taria naktį mokykloje savanoriškai dirbusioms mokytojoms: Birutei, Kristinai ir Editai!
Iki kitų kartų ir gerų atostogų! 
Mokinių savivaldos pirmininkė Vesta Malinauskaitė
 
 
 
 
 
 
 
 
    Nors jau praėjo bene mėnesis nuo visoje Lietuvoje švenčiamos Mokytojų dienos, dėl šalyje susiklosčiusios padėties dar neturėjome progos ją deramai paminėti su gerbiamais Mokytojais. Nepaisant visko, dešimtokai tikrai nepamiršo mokykloje sukurti šventiškos nuotaikos, skirtos Mokytojų dienai. Spalio 26 dieną dešimtokai „užėmė" mokyklą: nuo pat ankstyvo ryto mokytojai buvo pasitikti prie durų, o prieš pamokas dešimtokai paprašė mokytojų atiduoti jiems raktus. Gavę raktus, dešimtokai skubėjo vesti pamokas, o kol jos vyko, mokytojai taip pat turėjo galimybę pasitikrinti savo žinias apie jaunimą. Po pamokos paaiškėjo, kad geriausiomis jaunimo žinovėmis tapo mokytojos Loreta Kuktienė ir Laimutė Dekienė! Po šilto, melodingo renginio, galiausiai Mokytojų dieną uždarėme jaukia refleksija, šiltais pokalbiais ir bendra nuotrauka! Dėkojame Mokytojams už viską ir linkime ir toliau šitaip šypsotis!
Mokinių savivaldos pirmininkė Vesta Malinauskaitė
 
 
 
 
 
 
    Spalio 25 dieną Kaišiadorių atvirajame jaunimo centre „Mazgas“ vyko Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariato kartu su Kaišiadorių rajono švietimo ir sporto paslaugų centru jau keturioliktąjį kartą organizuojamo vaikų piešinių konkurso „Bičiulis žalia uniforma“ nugalėtojų apdovanojimai.
    I-II klasių grupėje pirmąją vietą pelnė Žaslių pagrindinės mokyklos antros klasės mokinė Viltė Ališauskaitė, o skatinamuoju prizu apdovanota antros klasės mokinė Gabrielė Buchoninaitė, (mokytojas Stanislav Chveduk). Džiaugiamės pasiekimais!
Mokytojas Stanislav Chveduk
 
 
 
 

 


     Spalio 25 dieną Žaslių pagrindinės mokyklos mokiniai turėjo galimybę pamatyti režisierės Agnė Zalanskaitės kino filmą „Bučiuoju, Juozas" Kaišiadorių kultūros centre. Filmo pristatyme dalyvavo ir pati filmo režisierė bei Juozo Vitkaus anūkas. Dokumentinis filmas „Bučiuoju, Juozas“ pasakoja apie legendinį partizanų vadą Juozą Vitkų-Kazimieraitį ir jo pasiryžimą kovoti už laisvę. Tai buvo labai vertinga istorijos pamoka mokiniams, skirta pilietiniam ugdymuisi, siekiant suteikti žinių apie valstybę, ugdant pilietinę savimonę.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui I.Mecelienė

 
 
 
 
 

 

    Spalio 23 dieną Žaslių pagrindinės mokyklos PUG ir 1-4 klasių mokiniams vyko integruoto ugdymo veiklų „Kino diena". Vaikai atvyko į mokyklą pasipuošę mėgstamiausių kino personažų kostiumais ir pristatė savo herojus: gaisrininkai, fėjos, superherojai, tigrai iš „Mikės Pukuotuko“, herojai iš filmo apie Harį Poterį ir kt. Pasiskirstę į grupes kūrė kino istorijas, piešė afišas sukurtam filmui, pasigamino bilietą įėjimui į filmų peržiūrą. Savo sukurtus filmus pristatė draugams „kino salėje“, į kurią įėjimas buvo tik su bilietais.
    Su dideliu susidomėjimu žiūrėjo mokomuosius filmus sferiniame kine ir atliko „Operatoriaus Kipso“ užduotis. Dienos refleksija vyko prie „Raudonojo kilimo“: fotografavosi prie pačių sukurtos sienos, dalijosi įspūdžiais, aptarė filmus.
Mokytoja Audronė Mikulienė
 
 
 
 
 
PAMOKŲ LAIKAS
 
1. 8:00–8:45 val.
2. 8:55–9:40 val.
3. 9:50–10:35 val.
4. 11:05–11:50 val.
5. 12:10–12:55 val.
6. 13:05–13:50 val.
7. 14:00–14:45 val.
 
tamo

smism

aikos

nsa
 olw log

 

 


NAUDINGA INFORMACIJA 
Žaslių pagrindinę mokyklą kuruojančio policijos pareigūno kontaktai:
Kaišiadorių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Egidijus Ulanavičius,
tel. nr. (8 346) 67 826, mob. 8 670 30 116, 
el. paštas egidijus.ulanavicius@policija.lt.
 
 
  
 
 

Dabar naršo

Dabar svetainėje 179 svečiai ir narių nėra