Asamblėja – kas tai? Tai visuotinis mūsų mokyklos bendruomenės susirinkimas, kurio metu dalinamės informacija, kas džiugaus įvyko per mėnesį, informuojame apie planuojamas veiklas ateityje, apdovanojame mokinius, kurie dalyvauja įvairiuose konkursuose, akcijose, pasidaliname labai svarbia informacija.
Esame laimingi, kad po ilgos pertraukos Mokinių tarybos iniciatyva į mokyklą sugrįžo asamblėjos. Mūsų mokyklos asamblėjos vyksta kartą per mėnesį, paskutinį mėnesio antradienį arba ketvirtadienį. Asamblėjas pradedame mokyklos daina.
    Dalinamės keliomis akimirkomis iš vakar vykusios asamblėjos. Jos metu turėjome svečią iš Ukrainos, kuri džiaugėsi bendradarbiavimu ir dėkojo mokiniams už aktyvų įsitraukimą į jos siūlomą veiklą. Dalinome padėkas ir diplomus už dalyvavimą įvariuose konkursuose, džiaugėmės prizinių vietų laimėtojais ketvirtokais, kurie pasaulio pažinimo olimpiadoje tarp ketvirtos klasės mokinių užėmė 1 – 3 vietas.
    Nors tai dar tik antra asamblėja šiais mokslo metais, tikimės, kad tai ir vėl taps mūsų mokyklos tradicija, kai galėsime savo mažytėje bendruomenėje džiaugtis vieni kitų pasiekimais.
Socialinė pedagogė Edita Malakauskienė
 
 
 
 
    Kovo 28 d. Žaslių pagrindinės mokyklos 5 klasės mokiniai dalyvavo Kaišiadorių viešosios bibliotekos organizuojamame „Draugotekos“ projekte „Inovatyvūs Lietuvos bibliotekų skaitymo skatinimo sprendimai vaikų ir jaunimo santykių kūrimui su aplinka“. Šis susitikimas pirmas iš penkių. Susipažinome su knygų heroje Saule ir smagiai praleidę popietę laukiame kitų susitikimų.
Lietuvių kalbos mokytoja Jurgita Mikalauskienė
 
 
 
 
    „Žaliojo taško“ kūrybinės dirbtuvės – ruošiamės Velykoms. 2 klasės mokiniai iš antrinių žaliavų pagamino zuikelius-dėžutes. Užsiėmimo metu vaikai ne tik lavino savo kūrybiškumą, bendravimo, bendradarbiavimo kompetenciją, bet ir mokėsi kaip panaudoti daiktus antrą kartą saugant gamtą.
Mokytoja Odilija Juzukonienė
 
 
 
 
 
    Kovo 22 d. visame pasaulyje minima Pasaulinė vandens diena, kurios tikslas – skatinti kiekvieno sąmoningą požiūrį į didžiulę vandens svarbą! Šiandien mokykloje ir ikimokyklinio ugdymo skyriuje kartu su mažaisiais šventėme vandens dieną, kurios metu kalbėjome apie vandens svarbą gyvybei, degustavome ir rinkome skaniausią vandenį. Vaikai šauniai įsitraukė į veiklas, demonstravo puikias savo žinias.
 
Visuomenės sveikatos specialistė Ieva Kalvinskaitė ir socialinė pedagogė Edita Malakauskienė
 
 
 
 
 
    Pavasarį sugrįžtantys paukščiai ieško sau namų, kur galėtų išperėti sveiką ir gausią jauniklių vadą.
    10 klasės mokiniai technologijų pamokų metu pasiruošė sutikti grįžtančius paukščius – pagamino inkilus varnėnams.
    Inkilus pakabinome mokyklos parke. Tikimės, kad juos pamėgs šie visiems pažįstami balsingi paukščiai ir sėkmingai juose išaugins savo jauniklius.
    Lauksime, kada varnėnai kartu su savo atžalomis skardžia giesme džiugins visą mokyklos bendruomenę!
 
Biologijos, technologijų mokytoja Valerija Vankevičienė
 
 
 
 
 
 
PAMOKŲ LAIKAS
 
1. 8:00–8:45 val.
2. 8:55–9:40 val.
3. 9:50–10:35 val.
4. 11:05–11:50 val.
5. 12:10–12:55 val.
6. 13:05–13:50 val.
7. 14:00–14:45 val.
 
tamo

smism

aikos

nsa
 olw log

 

 


NAUDINGA INFORMACIJA 
Žaslių pagrindinę mokyklą kuruojančio policijos pareigūno kontaktai:
Kaišiadorių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Egidijus Ulanavičius,
tel. nr. (8 346) 67 826, mob. 8 670 30 116, 
el. paštas egidijus.ulanavicius@policija.lt.
 
 
  
 
 

Dabar naršo

Dabar svetainėje 139 svečiai ir narių nėra