Ugdymas karjerai

 

 

 

Įvertinti paslaugos teikimo kokybę galite paskambinę mokyklos telefonu (8 346) 44 328,
parašę mokyklos el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba mokyklos „Facebook“ paskyroje.

 

    Šiltai ir jaukiai, kaip ir kasmet, Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centrą š. gegužės 8 d. 9–10 kl. ir daliai 6 kl. mokiniams pristatė Grožio krypties specialistė Audronė Kazlauskienė ir šio mokymo centro praktikantės. Mokiniai susidomėję išklausė pristatymą apie specialybes, įgyjamas mokymo centre,  jo privalumus, apie galimybę pasirinkti iš 4 mokymo krypčių – grožio, sveikatos, verslo ir socialinės. Baigus mokyklą palanku tęsti studijas Šv. Ignaco Lojolos kolegijoje, kurioje užskaitomi dalis baigtų kreditų ir įgyjamas aukštojo mokslo diplomas.

    Mergaitėms mokymo centro praktikantės darė šukuosenas, makiažą, manikiūrą. Audronė Kazlauskienė, su kuria bendradarbiaujama jau keletą metų, pasakojo, jog Karaliaus Mindaugo mokymo centras yra katalikiškos pakraipos, todėl tarpusavio santykiai mokykloje yra labai geri.  Mokykla populiari ir tarp suaugusiųjų, nes joje veikia suaugusiųjų mokymo skyrius.
    Susitikimas su Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro atstovais buvo labai informatyvus, sukėlęs mokinių susidomėjimą mokymusi jame, baigus 10 klasių Žaslių pagrindinėje mokykloje.
Informaciją pateikė ugdymo karjerai koordinatorė Daiva Pašvenskaitė
2015-05-11
 
     Š. m. kovo 9 dieną septintokai dalyvavo Finansinio raštingumo savaitei, inicijuojamai profesinės savanorystės projekto „Kam to reikia?!“ ir  Lietuvos banko, skirtoje pamokoje „Skaičiai kitaip“, kurią vedė AB „Swedbank“ Kaišiadorių klientų aptarnavimo centro valdytoja R. Valiulienė ir administratorė Ž. Balnienė. Vaikai diskutavo, žaidė žaidimus, sužinojo apie finansų planavimo galimybes, jų paskirstymo žaidimus.
    Pamoka „Skaičiai kitaip“ išmokė mokinius būti atsakingais planuojant pajamas bei išlaidas.
Informaciją pateikė ugdymo karjerai koordinatorė Daiva Pašvenskaitė
2015-03-14
 
 
    Š.m. vasario 2 d. aštuntokai dalyvavo renginyje, skirtame Saugesnio interneto savaitei, inicijuojamai profesinės savanorystės projekto „Kam to reikia?!“.
    AB „TEO LT“ atstovas Arūnas Požėra gyvenimiškai ir paprastai pateikė sudėtingas IT puses. Jis pasakojo, kad nepaisant interneto galimybių, galima susidurti su tam tikromis grėsmėmis – duomenų išviliojimu ir naudojimu, elektroninėmis patyčiomis, virusais, šiukšlėmis. A.Požėra informavo, kaip galime būti saugesni internete, kokius duomenis reikia saugoti labiausiai bei išlikti kuo labiau anonimišku, nors, pavyzdžiui, socialinis tinklas „Facebook“ gali tapti tikru gyvenimo veidrodžiu.
    Mokiniams buvo  pasakojama apie kasdienes priklausomybes, kada galima sakyti, kad esi priklausomas. Vyko tikra diskusija – vaikai pateikė klausimus, atsakinėjo į jiems užduotus, fantazavo, klausėsi, diskutavo apie šią, jiems taip rūpimą, sritį, apie kurią mes, suaugusieji, kartais nusimanome mažiau už vaikus.
    Renginio metu  interneto grėsmės buvo atskleistos labai vaizdžiai, todėl interneto platybėse mokiniai bus saugesni.
Informaciją pateikė psichologė Daiva Pašvenskaitė
                                                                                                                                            2015-02-05
 
 
 
 
 
 
PAMOKŲ LAIKAS
 
1. 8:00–8:45 val.
2. 8:55–9:40 val.
3. 9:50–10:35 val.
4. 11:05–11:50 val.
5. 12:10–12:55 val.
6. 13:05–13:50 val.
7. 14:00–14:45 val.
 
tamo

smism

aikos

nsa
 olw log

 

 


NAUDINGA INFORMACIJA 
Žaslių pagrindinę mokyklą kuruojančio policijos pareigūno kontaktai:
Kaišiadorių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Egidijus Ulanavičius,
tel. nr. (8 346) 67 826, mob. 8 670 30 116, 
el. paštas egidijus.ulanavicius@policija.lt.
 
 
  
 
 

Dabar naršo

Dabar svetainėje 60 svečiai ir narių nėra